Головному лікарю діагностичного центру хочуть призначити мільйон гривень застави

За хабар

Зараз у Рівненському міському суді обирають запобіжний захід головному лікарю Рівненського діагностичного центру Роману Шустику. Нагадаємо, що його звинувачують у отриманні 2 тисяч доларів хабара. Сторона обвинувачення просить дати йому 960 тисяч гривень застави. Про це повідомляє виконавчий директор ГО "Антикорупційного моніторингу" Юрій Дюг на своїй сторінці у ФБ: 

Суд з обрання запобіжного заходу головлікарю діагостичного центру Роман Шустик.  Повний зал людей, є лікарі, атовці, журналісти. Обвинувачення просить 960 тисяч гривень застави. Сума інкримінованого хабаря 2 тис. долларів (50 тис. гривень).

До слова, голова обласної ради Микола Драганчук висловий своє здивування щодо новини про Шустика. Драганчук зазначив, що чув про цю людину багато хорошого та не очікував, що він 

здатен на таке.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень