Головний герой «Карткового будинку» заплатить творцям серіалу $31 000 000

За порушення контракту, сексуальні домагання та насильство

Суд зобов'язав відомого голлівудського актора Кевіна Спейсі виплатити виробникам серіалу «Картковий будинок» 31 млн доларів США за порушення контракту.

Про це значиться у клопотанні, поданому 22 листопада до Верховного суду округу Лос-Анджелес, повідомляє Укрінформ із посиланням на BBC. Компанія-виробник серіалу Media Rights Capital (MRC) просила суд «підтвердити рішення на свою користь і винести рішення проти Спейсі та його позичкових та продюсерських компаній».

Відомо, що зірка Голлівуду судиться з MRC з того часу, як його звільнили через звинувачення у неправомірній поведінці на знімальному майданчику. Це сталося ще в 2017 році.

Суд відхилив апеляційну скаргу актора і задовольнив позов кінокомпанії, таким чином закривши судовий розгляд.

Як заявили в MRC, у жовтні торік суд встановив, що Спейсі «неодноразово порушував свої договірні зобов'язання», коли грав головного персонажа серіалу Френка Андервуда, і що його поведінка «поклала на нього відповідальність за мільйонні збитки, яких зазнала компанія».

Також компанія зазначає, що після того, як Спейсі звільнили, довелося «переписати весь сезон, щоб виключити його персонажа і скоротити 6-й сезон з 13 до 8 епізодів», внаслідок чого компанія зазнала чималих збитків.

КОНТЕКСТ:

Як повідомлялося, 25 грудня 2018 року прокуратура округу Кейп-Айленд у штаті Массачусетс висунула офіційні обвинувачення проти Кевіна Спейсі. Вони пов'язані з домаганнями та насильством щодо 18-річного хлопця, що передбачає до 5 років ув'язнення.

Загалом Спейсі отримав низку обвинувачень у сексуальних домаганнях за період із середини 80-х років до 2016 року.

Кар'єра актора похитнулася, коли 30 жовтня 2017 року актор Ентоні Репп поскаржився на непристойну поведінку Спейсі. На тлі скандалу американська мережа Netflix призупинила виробництво серіалу «Картковий будинок», у якому знімався Спейсі, та заявила, що розриває співпрацю з актором.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень