Головні антитренди 2020 року: яких речей варто позбутися в новому сезоні

Фешн-експерт, режисер програм про моду Світлана Ліщинська назвала антитренди, від яких варто позбутися у новому сезоні

1. Хутряний одяг

Насамперед, радить експерт, розпрощайтеся з хутряними речами: шубами, палантинами, жилетами і навіть шапками. Зараз носити на собі «хутро вбитої тварини» - поганий смак.

2. Снуди

Перестаньте вкутувати шию в снуди - в'язані шарфи без початку і кінця. Їх чудово замінить довгий кашеміровий шарф в клітку або однотонного забарвлення. 

3. Ботфорти та уггі

Відкладіть свої улюблені ботфорти - можливо, їх час ще повернеться, але точно не в найближчому сезоні. Купуйте краще пару довгих, до коліна, чобіт на стійкому каблуці - зараз якраз час розпродажів. І пора вже розлучитися з уггамі - зрозуміло, що це комфортне взуття, але до стилю і моди воно вже не має ніякого стосунку.

4. Парки

Цю річ краще відкласти для поїздок в ліс або на дачу. Парки, безумовно, зручні і практичні. Але зараз вони, скоріше, перейшли з розряду модних речей в спортивні.

5. Джинси-скінні

А ось від джинсів скінні стиліст рекомендує і зовсім відмовитися. Найактуальніша модель - рівні джинси. Низька посадка пішла в минуле, і зараз варто купувати брюки з високою або середньою посадкою. 

6. Довгі кардигани

Варто також забути про довгі кардигани, які були актуальні ще в минулому сезоні. А ось їх короткі варіанти, довжиною до талії, на дрібних ґудзиках, варто якраз придбати.

7. Довгі сукні

Довгі трикотажні сукні вже не актуальні. У моді приталені моделі з бавовняних тканин в дрібні квіточки або пастельних тонів. Забудьте про короткі джинсові спідниці та їх шкіряних побратимів. Ніяких пишних спідниць-сонце! Вибирайте модель довжиною трохи нижче коліна - в моду повертається тотальна жіночність.

8. Брюки з лампасами

Якщо в минулому сезоні ви купили штани з лампасами, прибережіть їх для кращих часів. Не варто носити і брюки зі стрілками - занадто у них вже діловий вигляд. І, звичайно, приберіть велосипедки, які були так популярні минулого літа. 

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: стильмода
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень