Головна письменниця Рівненщини і "Пластилін": каву - за допомогу

Вона звернулася до читачів

Голова Спілки письменників Рівненщини Ірина Баковецька (на фото вгорі) через Фейсбук звернулася за допомогою. Адже створила нову книгу - прозову:

Ірина Баковецька 4 березень о 21:28 · Френди, френдеси та інші унікальні постаті!!!! Без вас не справляюся, тому прошу допомоги!!!

 

Дуже скоро український читацький простір зустріне народження моєї нової літературної витівки-детективний роман з елементами психологізму "Пластилін". Готувалася до його написання 32 роки)) Там все так закручено, пазлічно, хто знайомий з моєю поетичною творчістю-можете уявити, тільки в детективі ніде не можна вставити етно-заспівок))) З іншої сторони-все дуже просто: звичайне життя сучасного суспільства, де інакшість нарешті не осуджується, гірше-їй просто дають можливість божеволіти! Значить так, ви мусите це прочитати - я 32 роки цього чекаю!

 

Але перед цим прошу проголосувати за кращий варіант обкладинки. Перші три людини, які вгадають, якою вона буде після виходу в світ, отримають цю книгу в подарунок від видавництва Моноліт-Біз.

 

Отож до 12 березня чекаю ваших відгуків та пропозицій!!! Буду дуже вдячна! З мене кава...якось. 

Ось варіанти обкладинок:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень