Голова Рівненської ОДА звітував стоячи. Не в приміщенні ОДА (ФОТО)

Вирішив осучаснити свій виступ

Будівництво п’яти нових шкіл, двох дитсадків і десятки ремонтів – головні здобутки Рівненщини минулого року. Цього року в області зведуть дві нові школи, зазначив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, який вперше провів публічний звіт про роботу.

Прикметно, що звітував Олексій Муляренко не в стінах ОДА, а в креативному приміщенні НУВГП - «Простір», де стоячи говорив про Рівненщину. Каже, що хотів зробити звіт максимально публічним і відкритим:

Якщо ми говоримо про публічний звіт за 17-й рік, то ми хотіли зробити його дійсно публічним, дійсно відкритим. Дійсно жодних обмежень: прийшли всі, хто хотіли прийти. Щоб він був і за формою, і за сутністю – новий і сучасний. Адже звіт за 17-й рік, він передає… Я намагався так зробити, аби він передавав усі ті зміни, які відбуваються в Україні та на Рівненщині.

Головними досягненнями медицини в області стала побудова Клеванського центру лікування та реабілітації наслідків нейротравм, відкриття оновленого кардіологічного відділення в обласній лікарні та впровадження програми «Доступні ліки».

Серед спортивних досягнень – десятки медалей, збільшення на 23%  фінансування спортивної галузі в області.

В "Просторі" були присутні й активісти. Цікавилися проблемами працевлаштування тощо

Крім того, Рівненська область протягом року стала лідером в галузях розвитку туризму і енергозбереження. Що про ремонт доріг розповів Олексій Муляренко, дізнавайтеся на сайті Радіо Трек.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень