Голова ОДА Муляренко залишається депутатом

Новоспечений губернатор полишати Рівнераду не збирається

Сьогодні на засіданні сесії Рівнеради депутати підтримали рішення про припинення повноважень Олексія Муляренка як секретаря міської ради.

Нагадаємо, нещодавно Олексія Муляренка Кабінет Міністрів України призначив головою Рівненської облдержадміністрації. Проте повноваження депутата новоспечений губернатор поки полишати не збирається.

«Поки, як бачите, я лишаюся депутатом. Чекаю роз΄яснення. На депутата міської ради покладаються певні сподівання, тому рішення про зміну даної ситуації прийматиму дуже виважено», - сказав він.

Міський голова Володимир Хомко цьому зрадів і навіть знайшов у ситуації цікаву родзинку:

«Якщо він буде депутатом, то я буду тільки «за». Тому що це підніме престиж нашої ради. Знайдіть, де ще в Україні склалась ситуація, де губернатор є міським депутатом. («Закарпатська область», - представник ЗМІ, прим. автора). От, дві буде ради – наша і Закарпатська – зовсім з іншим рівнем престижу», - зазначив Володимир Хомко.

Отож, поки Олексій Муляренко займає дві важливі позиції: депутата міської ради та голови Рівненської ОДА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень