Гірші росіян? Білоруські прикордонники грабують українські фури (ВІДЕО)

Прямо перед українським кордоном

Білоруські прикордонники грабують українські фури, які їх власники змушені були покинути на дорозі через повномасштабне вторгнення росії.

Про це повідомляє "Прикордонник України:

 - У мережі з’явилося відео, на якому мародери з прикордонного комітету білорусі грабують фури української реєстрації, які не змогли повернутися з-за кордону через повномасштабне вторгнення росії.

 

На відео білоруські злодії займаються грабунком в одностроях, після чого тікають на службовому автомобілі.

 

Журналіст Андрій Цаплієнко, який опублікував це відео, зазначив, що на ньому знята білоруська ділянка автотраси E85 біля пункту пропуску «Мокрани», що навпроти українського пункту пропуску «Доманове».

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що окупанти-мародери з Білорусі відправляють додому речі українців. Оприлюднені відео демонстрували, як окупанти відправляють телевізори, кондиціонери, електросамокат, алкоголь, відеокарти та інші викрадені речі з білоруського Мозиря до Росії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень