Гірше високого цукру і холестерину: лікарі назвали одну з причин ранньої смертності 

Є три правила, які можуть суттєво продовжити тривалість життя

Ризик ранньої смерті надзвичайно підвищують тривожність і постійні хвилювання. Передусім це пов’язано зі сприйняттям життя. Адже одні люди правильно харчуються і живуть до ста років, а інші, дотримуючись тих самих правил, помирають у 40 років. Але помітно продовжити тривалість життя допоможуть три правила.

  1. Дуже важливо не намагатися міняти інших людей. Це викликає стрес. Успішно коригувати вдається тільки свої звички, коли цього справді хочеться.
  2. Не треба зайвий раз турбуватися через те, що відбувається у світі. Більшість пересічних людей не можуть вплинути на перебіг цих подій.
  3. Треба оточувати себе людьми, з яких можна брати приклад, які надихають і мають оптимізм. Як би це не звучало, але оптимізм заразний.

Шлях до здоров’я і довголіття лежить через бажання змінити себе, а не інших людей та перебіг подій.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень