Гімнаст з Рокитного потрапив до світового рейтингу

На змаганнях у Німеччині Петро Пахнюк став п’ятим

Нещодавно Петро Пахнюк з Рокитного вийшов у лідери Кубка світу зі спортивної гімнастики.

Хлопець став п'ятим на змаганнях в Німеччині: йому, на жаль, не вдалося уникнути помилок і слабкий коефіцієнт складності на перекладині не дозволив  втриматися в призерах, хоча перед останньою вправою Петро був третім. Але однаково після другого етапу Кубка світу в багатоборстві, який пройшов у німецькому Штутгарті,  Петро Пахнюк вийшов в лідери світового рейтингу.

Раніше Петро Пахнюк став бронзовим призером першого етапу Кубка світу, що проходив в Чикаго (США). Так, після двох етапів Петро Пахнюк займає перше місце в світовому рейтингу багатоборства, оскільки в залік йдуть кращі два результати.

Остаточні підсумки Кубка світу в багатоборстві будуть підведені після останніх двох етапів в Бірмінгемі (21-22 березня) і Токіо (14 квітня).

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень