Гігантську трубу заженуть під «золотіївські мости» у Рівному (ФОТО)

Фото - UA: Рівне

У Рівному на вулиці Князя Володимира перед мостом готуються вкласти в землю трубу діаметром кілька метрів. Про це інформує UA: Рівне.

Виконроб ТОВ «Будівельно-монтажне управління Промжитлобуд-13» Володимир Ігнатчук повідомив, що трубу заганятимуть під міст. Рух транспорту перекриють на одній смузі, щоб просвердлити дірки в мості й виконати роботи. Саму трубу заганяють, щоб надалі можна було розширити проїжджу частину, а самою трубою тектиме вода.

Фото - UA: Рівне

Ширина еліпсоподібної труби 3,9 метра, висота 2,45, довжина – 13 метрів. Про це повідомив представник заводу-виробника зі Світловодська Володимир Пасічник. Він додав, що транспортували її в розібраному вигляді й збирали тут.

Фото - UA: Рівне

Нагадаємо, напередодні у міськраді задля цих робіт анонсували перекриття руху від вулиці Білої до Григорія Сковороди. Відповідне розпорядження про такі заходи в період з 9:30 ранку до 14-ї години підписав міський голова Володимир Хомко.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень