Гігантське яйце розфарбували «особливі» діти Рівного (ФОТО)

Писанку встановлять в алеї перед Краєзнавчим музеєм

Рівненські  діти з особливими потребами розфарбували величезну писанку. Захід «Особливе великоднє дерево»  відбувся сьогодні в рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина». Писанкарством вихованці «Особливої дитини» займаються тут щороку.

Минулого разу вони розмальовували маленькі великодні яйця, які потім дарували один одному та прикрашали ними дерева в місті. А сьогодні особлива малеча разом із мером міста прикрасили гігантське яйце розміром метр на півтора.

Відтак його встановлять на алеї перед Краєзнавчим музеєм разом із іншими великими писанками, розповідає директор центру «Особлива дитина» Ольга Петух:

Сьогодні ми розмальовували загальну велику писанку, яка піде в «Писанковий сад» біля Лебединки. 

Ми їх розмальовуємо для того, аби втіkити в малюнках те? чого ми бажаємо. Надіємось, що світ від цього стане добрішим і кращим. 

Окрім цього, діти оздобили імбирне печиво різнокольоровим солодким кремом, яке потім продадуть на ярмарку у Чистий четвер, а вилучені кошти підуть на допомогу дітям зі складними  хворобами.

Така ідея в них виникла разом із представниками Рівненського центру зайнятості, які таким чином ознайомлюють вихованців із цікавими професіями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень