Гідропарк Рівного облаштують під молодих та активних

Тут збираються створити зону для спорту

Фото ілюстративне

Це, зокрема, стрітбольна зона. Нею доповнять вже існуючу у гідропарку велочашу. Зроблять це в межах проекту «Громадський бюджет», згідно з яким кошти з міського бюджету виділяють на подані громадою проекти, за які проголосувала найбільша кількість рівнян.

Як поінформував начальник міського управління у справах сім’ї та молоді Сергій Шевчук, під стрітбольну зону збираються виділити у гідропарку в районі вулиці Степана Бандери понад гектар землі. Щоб депутати міськради Рівного змогли побачити, де все буде розташоване, сюди збирається виїхати земельна комісія міськради.

Детальніше розповідає Сергій Шевчук:

Є такий проект по гідропарку на вулиці Степана Бандери. Це подав Денисюк Роман. Вирішили комісією виїхати на місце, оскільки там понад гектар землі виділяється під стрітбольну зону. Це теж громадський бюджет.

 

Але цей проект не може бути цього року реалізований, оскільки сьогодні не вирішено питання із землею.

 

Багато проект включає. Це стрітбольна зона, це тренажери. А друге – баскетбольний майданчик.

Начальник міського управління у справах сім’ї та молоді Сергій Шевчук каже, що у Рівному є чимало стрітболістів і місто має сильну аматорську лігу з цього виду спорту, який ще називають вуличним баскетболом. Тому створення стрітбольної зони для них буде дуже доречним.

Нагадаємо, що попередньо на цей проект планували затратити 249 тисяч гривень. Втім, за словами Сергія Шевчука, ця сума наступного року, коли стрітбольну зону створюватимуть, може бути інша, оскільки на все зростають ціни. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень