Генштаб ЗСУ: Білоруси посилено ведуть розвідку та розгортають додаткові підрозділи на кордоні з Україною

Яка ситуація в сусідній Білорусі

На Волинському та Поліському напрямках Білорусь посилено веде розвідку та розгортає додаткові підрозділи у прикордонних районах Гомельської області, повідомляє Генштаб Збройних Сил України. Військовики попереджають, що загроза ракетно-авіаційних ударів з сусідньої республіки залишається.

Крім того, білоруський Telegram-канал Беларускі Гаюн повідомляє, що напередодні вранці у Хойниках помітили тентований без отворів-вікон МАЗ Міністерства Оборони Білорусі з прямокутним кузовом, який призначений для перевезення вантажів.

А у Мінську ДОСААФ (Добровільне об’єднання  сприяння армії, авіації та флоту) проводило тренувальні польоти на вертольотах. Проходили тренування вертолітників із клубу, а також відбувалося тренування парашутистів. Пізніше Логойському районі також активно літали вертольоти.

В обід зі Столинського району у напрямку кордону їхали 7 машин. Серед техніки помічені 3 ВТРК «Іскандер» та командні пункти до них. Водночас в Мінську помітили МАЗ та два УАЗики з особовим складом Міністерства Оборони Білорусі.

Тим часом у Самохваловичах, між будинком №3 на вулиці Калініна та РУП «Інститут плодівництва» встановили дві релейні станції зв'язку на базі Уралу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень