Генрі Кевілл більше не Супермен

Тепер він Відьмак

Генрі Кевілл не повернеться до ролі Супермена у кіновсесвіті DC – актор не зміг домовитися з кіностудією Warner Bros. про участь в епізодах фільму «Шазам».

Нагадаємо, Кевілл виконував роль Супермена в трьох фільмах Warner Bros., заснованих на коміксах DC Comics: «Людина зі сталі», «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» і «Ліга справедливості». Другий і третій фільми були розгромлені критиками, а «Ліга» провалилася в прокаті.

Якийсь час вважалося, що актор візьме участь у ще одному сольному фільмі про Супермена, та доля цього проекту так і не прояснилася.

В той же час повідомляється, що компанія Warner Bros. може запропонувати роль Супермена в нових фільмах темношкірому акторові Майклу Б. Джордану, відомого за роллю суперлиходія Н'Джадакі в картині за коміксами Marvel «Чорна пантера».

Що ж до Генрі Кевілла, то нещодавно стало відомо, що він зіграє головну роль в серіалі «Відьмак», перевтілившись в Геральта з Рівії. Про це артист написав на своїй сторінці в Instagram. Шоураннер серіалу для Netflix Лорен Хіссріч підтвердила слова Кевілла і додала, що той ідеально підходить на роль Відьмака:

Він Геральт. Він завжди ним був.

«Відьмак» (пол. Saga o wiedźminie) — фентезійний літературний цикл польського письменника Анджея Сапковського та похідна франшиза. Перше оповідання циклу побачило світ у 1986 році, остання книга вийшла у 2013-му. Головним героєм творів є відьмак Геральт із Ривії, наділений надзвичайною фізичною силою та магічними навичками. В Україні цикл вперше опублікований у 2016-2017 рр.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень