Генпрокурор Венедиктова підписала Медведчуку підозру в Держзраді (ФОТО/ВІДЕО)

Кум Путіна нібито зник. В його домі – обшук

Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру двом депутатам парламенту.

Про це йдеться в її заяві на Facebook.

Венедіктова не назвала повних імен, але написала про підозрюваних «М та К».

Джерело BBC News Україна в Офісі генпрокурора підтвердило, що йдеться саме про кума Володимира Путіна Віктора Медведчука та його соратника Тараса Козака, щодо яких нещодавно українська влада запровадила санкції.

Служба безпеки України проводить обшуки в будинку на вулиці Монтажників у Києві. ЗМІ зазначають, що за цією адресою розташований будинок одного з лідерів ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Текст Венедиктової:

Інформую суспільство про те, що сьогодні я поставила свій підпис на повідомленнях про підозру двом народним депутатам українського Парламенту – М і К.

 

Ми з колегами із правоохоронних органів провели масу слідчих дій, отримали багато експертних висновків, в ході досудового розслідування допитали цінних свідків. Робота велась ефективно, ми робили все можливе, щоб інформація залишалась у вакуумі.

У будинку, де проводяться обшуки, Віктор Медведчук, начебто, мешкає зараз з родиною, бо в основному будинку в Пущі-Водиці проходить ремонт

За результатами вивчення зібраних матеріалів справи, я дійшла висновку про необхідність взяти на себе відповідальність повідомити цим «парламентарям» про підозру. Вважаю, що слідство і прокурори на сьогодні отримали достатньо підстав для зміни їх статусу із свідків на підозрюваних.

 

Отже, народні депутати М І К підозрюються в державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів в українському Криму.

Слідчі СБУ також проводять обшуки в кабінетах Віктора Медведчука в офісі ОПЗЖ, що на вул. Великій Васильківській у Києві та ще у двох житлових будинках народного депутата у столиці

За результатами обшуків, місцезнаходження нардепа М не встановлено, а тому СБУ вживаються відповідні заходи до його встановлення та вручення йому клопотання про тримання під вартою.

Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова зазначила, що підписала підозри народним депутатам Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку про держзраду та замаху на розграбування національних ресурсів в українському Криму

Висновки:

  1. Вважати Крим частиною іншої держави – не можна.
  2. Сприяти і безпосередньо брати участь в передачі цінних документів, що стосуються українських надр, грошовий еквівалент ресурсів яких становить 38 млрд грн - не можна.
  3. Ставати правонаступником української власності, що по праву належить громадянам України – не можна.
  4. Розкривати відомості, що містять держтаємницю – не можна.
  5. Створювати армію інформаційних клоунів і ляльководити ними у власних антиукраїнських інтересах – не можна.

 

Всім добра.

Більше на відео від hromadske

Радіо Трек у Тelegram, Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень