Генпідрядник скандального будівництва на Київській зводить у Рівному спорткомплекс (ФОТО)

Фірма «Спецрембуд», на будівництві якої на вулиці Київській торік зник будівельник, зводить у місті двоповерховий спортивно-оздоровчий комплекс

Йдеться про будівництво на вулиці Набережній.

Цільове призначення земельної ділянки площею 0,3 га згідно із публічною кадастровою картою - для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту.

Утім до управління молоді та спорту цей комплекс не має жодного відношення.

Земельна ділянка комунальної власності перебуває в оренді в управлінні капітального будівництва. На запит Радіо Трек нам повідомили, що будівництво здійснюється за рахунок коштів інвестора - товариства «Радема Плюс».

У двоповерховому приміщенні спортивно-оздоровчого комплексу із цокольним поверхом передбачені:

  • зал для занять важкою атлетикою площею 199,61 м²;
  • зал для занять греко-римською, вільною боротьбою, самбо, дзюдо, боксом площею 386,12 м²;
  • зал для загальної фізичної підготовки площею 191,17 м²;
  • тренажерна зала для занять фітнесом площею 438,3 м².

Як повідомив головний інженер міського управління капітального будівництва Рівного Анатолій Матвійчук, згідно з інвестиційною угодою, фірма-інвестор за користування земельною ділянкою не платить. 

Стосовно генпідрядника - нагадаємо, наприкінці червня Державна архітектурно-будівельна інспекція анулювала ліцензію на будівництво об'єктів IV та V категорій складності фірмі «Спецрембуд».

На це власник і гендиректор фірми Олександр Кучерук каже, що не згоден з таким рішенням і буде позиватися до суду. Адже вбачає у цьому рішенні необ’єктивність і упередженість. Олександр Кучерук каже, що його компанія на будівельному ринку уже давно і роками перевірки проходили вдало:

- Ми подаємо скаргу в апеляційно-ліцензійну комісію, а також звертаємося до адміністративного суду з метою скасувати наказ на анулювання. Наш колектив вважає, що ми заслуговуємо ліцензію, ми мали вже 4 ліцензії, перша у 1994 році. У нас великий стаж роботи. З рішенням двох перевірок ми не погоджуємося, одна – на накладання штрафу 1 млн 700 тисяч гривень.

Раніше нас дуже рідко, ну, вже років вісім взагалі не штрафували, хоча перевіряли по 20-30 разів на рік. Тобто відчувається якась необ’єктивність у цьому штрафі. І друга перевірка – щодо ліцензії. Ми були впевнені, що пройдемо її. Але сталось якимось дивом, що ми її не пройшли. Разом з тим, ми робимо свої якісь висновки і апелюємо до двох інстанцій.   

Докладно про ці перевірки сайт Радіо Трек писав у матеріалі Генпідрядник скандального будівництва на Київській просто так не здасться.

Нашому кореспонденту вдалося потрапити на будівельний майданчик.

Тож поки спорткомплекс виглядає так.

Зауважимо, що завершити будівництво спорткомплексу на Набережній планують у грудні наступного року.

У результаті він матиме такий вигляд.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень