Гавкіт мастифів на рівненському Радіозаводі вразив медиків

Спеціалісти перевірили шум в університеті

Нагадаємо, на території Рівненсього Радіозаводу розміщений розплідник собак породи тибетських мастифів. Люди, які проживають поруч, та студенти Міжнародного Економіко-Гуманітраного університету неодноразово скаржилися на власника чотирилапих Юрія Бойка через шум, який створюють собаки. Директор рівненського обласного лабораторного центру Роман Сафонов каже, що після проведеного дослідження на шум виявили високий рівень:

Знайдено перевищення еквіваленту шуму в навчальних кімнатах від 9 до 36 децибел. Максимальних - від 10 до 31. Для кого ці цифри нічого не говорять, хочу сказати, що я знову ж таки за 20 років своєї роботи другий раз в житті стикаюся з таким перевищенням. Це дуже великі цифри.

Нагадаємо, що власник собак Юрій Бойко обіцяв вивезти тварин з Радіозаводу, однак попри обіцянки мастифи все ще розгулюють територією колишнього радіозаводу. Більше того, їхня кількість збільшилася.

Зауважимо, що у липні собаки цієї ж породи, які є також і на території будинку, де проживає Юрій Бойко, ледь не до смерті покусали 66-річного жителя вулиці Костромської. Після цього міська влада подала на Бойка до суду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень