Гарна новина від Makita: попит на побутові та промислові пилососи стрімко зростає

Те, що треба під ялинку

Компанію Makita більшість користувачів знає як улюбленого виробника будівельної та садової техніки – шліфувальні машини, перфоратори, дрилі, пилки і обприскувачі, виготовлені під її іменем, можна зустріти в арсеналі ледь не кожного домашнього майстра.

Без останніх розробок корпорації не обходиться й процес утилізації наслідків ремонтних та будівельних робіт. Звісно, йдеться про прибирання як на робочих майданчиках, так і в звичайних житлових будинках.

Для утилізації будівельного сміття використовують потужні промислові пилососи, а також універсальні ручні пристрої, які можуть впоратися з забрудненнями у важкодоступних зонах.

Причини популярності пилососів Makita

Нещодавно компанія Makita повідомила, що попит на брендову техніку для прибирання зростає з вражаючими темпами, і для цього є кілька цілком логічних підстав.

  1. Makita – це компанія, якій довіряють. Навіть ті споживачі, які ніколи не користувалися продукцією від цього виробника, на рівні підсвідомості знають, що під його іменем виготовляються дійсно надійні, якісні і довговічні товари. Подібний ефект досягається завдяки беззаперечній репутації бренду – майже на будь-якому професійному форумі легко натрапити на позитивні відгуки в адресу розробок Makita.
  2. Makita виготовляє пилососи, які можуть використовуватися як для регулярних клінінгових процедур у житловому будинку, так і для прибирання після проведення монтажних, облицювальних чи реконструкційних робіт. Купити оригінальний побутовий або промисловий пилосос Makita можна на сайті www.moyo.ua.
  3. Широкі можливості вибору. Асортимент пилососів від Makita регулярно вдосконалюється та доповнюється новими моделями. Розробки торгової марки з легкістю можуть позмагатися в функціональності та ергономічності з продукцією інших, не менш популярних виробників.
  4. Зручність у використанні. Головні вимоги до пилососа – це висока якість прибирання, мобільність (можливість прибирання у важкодоступних місцях), потужність (особливо актуально для моделей промислового призначення) та ергономічність. Навіть потужні моделі з великим об’ємом пилозбірника та витривалим акумулятором важать всього близько 5-6 кілограмів. 
  5. Ціни. Зростання популярності брендових пилососів, однозначно, зумовлене продуманою ціновою політикою Makita. Вартість зручних ручних моделей, оснащених фільтрами глибокого очищення та маневровими насадками просто не може не тішити. 

Популярність пилососів Makita – явище цілком закономірне, зумовлене низкою вищеперерахованих чинників.

Побутова та будівельна техніка має бути безпечною та надійною, отже вибір на користь японського виробника є очевидним.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень