Футбольний сезон на рівненському «Колізеї» розпочнуть атовці

Бійці АТО з Рівненщини змагатимуться проти збірної Тернопільщини

Це всеукраїнський чемпіонат, який проводиться серед ветеранів війни, військовослужбовців – учасників АТО, що отримують фізичну та психологічну реабілітацію після проходження служби.

На стадіоні «Авангард» відбудеться перша домашня гра Відкритого чемпіонату України Героїв АТО з футболу. Місцева команда «Рівне-АТО» прийматиме гостей з Тернополя.

Як зазначає капітан команди «Рівне-АТО», майор Збройних сил України Олександр Жур, військові звернулися до Рівненської ОДА з проханням посприяти проведенню домашніх ігор в обласному центрі:

«У нас добрий колектив, що сформувався протягом 3 років, у всіх є бажання грати, але такий нюанс, що лишається відкритим питання щодо постійного місця наших ігор і тренувань. У місті всього 4 футбольні поля в комунальній власності, частина з них - зайняті, інші коштують нам дорого.

 

Гостро постало питання про забезпечення постійного футбольного поля, тому ми звернулися до керівництва облдержадміністрації за допомогою і отримали її. Принаймні на першу нашу домашню гру нам надали стадіон «Авангард», за що ми дуже вдячні. Тепер дуже просимо рівнян, вболівальників великого футболу підтримати нас на трибунах. Приходьте!».

Таким чином один з етапів чемпіонату вже завтра, 28 квітня, відбудеться у Рівному на стадіоні «Авангард». Початок о 15:00. Вхід безкоштовний.

Додамо, що формування футбольного клубу «Рівне АТО» розпочалося восени 2016 року задля участі у змаганнях з футболу серед команд Ліги учасників АТО. У 2018 році зі створенням Відкритого чемпіонату України Героїв АТО ФК «Рівне АТО» реорганізували і він поповнив свої лави низкою гравців, зокрема футболістом аматорської збірної України Денисом Загнибідою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень