На стадіоні «Авангард» у Рівному грали у футбол учасники АТО

Гра завершилась нічиєю

Цими вихідними на рівненському стадіоні «Авангард» у спортивному двобої зійшлися футбольні команди учасників АТО з Рівного та Львова.

Календарний матч відбувся під егідою федерації Футболу України в межах Чемпіонату учасників АТО.

Перед початком гри тренер рівненської команди «Рівне АТО» майор ЗС України Олександр Жур представив учасників гри та наголосив, що вікова категорія учасників цієї гри - від 20 до 42 років.

Рівненська команда в цьому складі вже існує три роки. Вперше, в 2016 році, серед 9 команд Західного регіону ми вибороли друге місце та брали участь в Лізі учасників АТО.

 

В цьому році теж плануємо взяти призове місце, щоб продовжити грати в Києві за право називатися першими.

До речі, минула зустріч між цими командами у Львові в травні цього року закінчилася, як і ця, з рахунком 0:0.

Нещодавно наша команда грала в Ужгороді, де рівненчани виграли 5:1 у команди «Прикарпаття АТО».

Вже в серпні «Рівне АТО» гратиме зі своїми бойовими побратимами з Тернополя.


Натомість старший викладач кафедри фізичного виховання спеціальної фізичної підготовки і спорту, головний тренер команди «Легіон АТО» Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підполковник Василь Дзяма зазначив, що, незважаючи на ще одну нічию між цими командами, результатами він задоволений.

За словами офіцера, з кожним роком формат проведення футбольних двобоїв розширюється, збільшується кількість команд та їх учасників. Окрім цього, одним із важливих завдань цього чемпіонату є реабілітація воїнів АТО.

Згідно з календарним планом Міністерства молоді та спорту України з квітня по вересень проводяться ігри у два кола в Західному регіоні. Всього 9 команд – 8 зустрічей на своєму полі та 8 в гостях. Фінальні ігри відбудуться вже в Києві з 8 по 12 жовтня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень