Фреймут вперше розповіла про гонорари на весіллях: «Я якось так не можу» (ВІДЕО)

Також зірка назвала вартість розміщення реклами у її Instagram

Ольга Фреймут може бути ще й ведучою на весіллях
Ольга Фреймут може бути ще й ведучою на весіллях

Відома українська телеведуча, письменниця та видавниця Ольга Фреймут вперше назвала розмір своїх гонорарів. Колишня зірка «Ревізора» розповіла про вартість реклами через її сторіс чи пост в Instagram, а ще – про те, скільки бере за ведення весіль.

В інтерв'ю для «Big Money» Фреймут зізналася, що їй соромно брати гроші з молодят, тож таких урочистостей в її кар'єрі було небагато. Між тим, попри всю свою скромність, ведуча наголошує, що її зірковим колегам платили набагато більше, ніж їй:

– Ну, трохи [платили – ред.], ну, від 5 до 6 тис. доларів. Я просто знаю, скільки деякі вусаті колеги коштують, ось з таким довгим волоссям, у них там більше ніж 10 тисяч. І вони так гордо називають ціну, а я якось так не можу…

 

У людей свято, їм потрібно купити квартиру і зробити ремонт, і тут я ще зі своїми гонорарами.

Також знаменитість розсекретила, скільки коштує порекламуватися в її Instagram-сторіс чи просто на сторінці у соцмережі.

Останній варіант, до речі, обійдеться дорожче.

– Ми спеціально поставили високі ціни.

 

Реклама в сторіс коштує 700 доларів. Кожна наступна реклама також 700 доларів, – розповіла Фреймут.

Причому по бартеру зірка не працює. Тобто, якщо їй запропонують щось прорекламувати в обмін на якусь послугу, то вона відмовиться.

Нагадаємо, що віднедавна Фреймут навчає хороших манер не лише своїх шанувальників, а й усіх, хто підпишеться на її нову програму під назвою «НіНіНі».

КОНТЕКСТ:

  • Ольга Фреймут – журналістка, телеведуча, акторка, модель і письменниця.
  • Має трьох дітей. У 2006 році народила доньку Злату у Лондоні від британця Ніла. Пізніше вийшла заміж за Володимира Локотка і в пари народилися син Валерій (2016) і донька Євдокія (2017).
  • 2018 року телеведуча відкрила видавництво, в якому вийшла книга казок для дітей під назвою «Кажан Жан».
  • У квітні 2018-го в її телевізійній біографії з'явився проєкт «Оля» - такий собі аналог шоу Еллен Дедженеріс. Утім, американізований формат українцям «не зайшов» і зйомки шоу призупинили.
  • Також Фреймут брала участь у різних телепроєктах: «Сніданок з 1+1», «Шоуманія», «Ревізор» (який зробив її справді знаменитою), «Війна світів. Ревізор проти Шефа», «Голос країни. Перезавантаження», «На ножах» та реаліті-шоу «Від пацанки до панянки».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень