Forbes назвав найзаможніших знаменитостей

У списку – європейці, які цього року заробили найбільше

Опубліковано рейтинг найбільш високооплачуваних знаменитостей Європи 2017 року за версією американського журналу Forbes. На першій сходинці опинилася британська письменниця, автор серії книг про юного чарівника Гаррі Поттера Джоан Роулінг, яка за рік заробила $ 95 мільйонів до вирахування податків. Друге місце зайняв португальський футболіст Кріштіану Роналду з доходом в $ 93 мільйони. Третє місце дісталося британській рок-групі «Coldplay» - учасники отримали $ 88 мільйонів завдяки світовому турне.

У списку найбагатших також виявилися англійська співачка Адель ($ 69 мільйонів), швейцарський тенісист Роджер Федерер ($ 64 мільйони), британський виконавець Елтон Джон ($ 60 мільйонів), британський шеф-кухар Гордон Рамзі ($ 60 мільйонів), музикант Пол Маккартні ($ 54 мільйони) .

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень