Forbes назвав акторів, які найбільше заробляють на TV

Американське видання Forbes опублікувало рейтинг найбільш високооплачуваних телевізійних артистів. 

На першому місці, як і попередні 7 років, опинилася колумбійська і американська актриса, модель і телеведуча Софія Вергара (на фото вгорі), яка заробила $ 42,5 млн завдяки участі в серіалі «Американська сімейка» та рекламі.


 

Другий рядок рейтингу посіла 32-річна зірка «Теорії великого вибуху» Кейлі Куоко, чий рахунок поповнився на $ 24,5 млн.

 

 

Трійку лідерів замикає Еллен Помпео, відома за роллю Мередіт Грей в телесеріалі «Анатомія Грей». Цього року актриса заробила $ 23,5 млн.



Щодо чоловіків, то найбільше заробляє Джим Парсонс з «Теорії великого вибуху» - $ 26 млн за рік. Він очолює рейтинг вже четвертий рік поспіль.

 

«Вихідці» з «Теорії великого вибуху» займають перші кілька місць рейтингу найбільш високооплачуваних акторів, і з урахуванням того, що нинішній, 12-й сезон, стане для серіалу останнім, вже в наступному році цей рейтинг виглядатиме інакше. Поки ж друге, третє і четверте місце посіли Джонні Галекі, Кунал Найяр і Саймон Гелберг з доходами в $ 25 і по 23,5 млн відповідно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень