Фонтан, який хотіли і декомунізувати, і висушити, міський голова Рівного попросив зберегти

Щоб зробити «улюблене місце тусовок рівнян»

До середини літа у Рівному міська влада планує завершити реконструкцію літньої естради. Гроші на це є, роботи тривають, каже міський голова.

А от пам’ятник Іллі Муромцю, який вже хотіли і декомунізувати, і зробити сухим, залишать - за наполяганням міського голови, каже Володимир Хомко. Бо, з його слів, він дорогий як пам'ять і для нього, і для багатьох рівнян:

- Ми зараз завершуємо реконструкцію літньої естради, а попутно робиться благоустрій того, що ми викопали там. Я наполіг на тому, щоб зберегли сам цей, ну, я казав «кащєй безсмертний», як він там називається… стоматолог, так. Для мене він дорогий, бо я народився разом з ним. Мене мама перший раз привела туди, коли мені було 3 роки. Думаю, не тільки мені одному воно цінне. Тому, дуже гарний проект розробили зараз. Зробимо літню естраду і все зробимо навколо, щоб це було таке улюблене місце тусовок рівнян.

А от створення історичних квест-кімнат на місці розкопок у парку, на що міське управління культури виграло 15 мільйонів гривень від ЄС, залежатиме від фінансування Євросоюзу, каже міський голова.

Додамо, що ще понад 1,5 мільйона за умовами ґранту мають додати з міського бюджету. Проект розрахований на три роки – до 2020-го.

Слідкуй за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень