Фінінспектори на Рівненщині виявили порушень на понад 9 млн грн

З початку нинішнього року Державною фінансовою інспекцією в Рівненській області проведено 34 контрольних заходи і виявлено фінансових порушень на 9,3 млн грн. Зокрема, на 29 об’єктах контролю держфінінспектори встановили на понад 7,2 млн грн незаконних, нецільових витрат та недостач ресурсів та на 20 об’єктах -  недоотримання фінансових ресурсів на загальну суму 2,1 млн гривень.

Зокрема, в липні завершено ревізію ВП «Рівненська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом», якою виявлено порушень, що призвели до втрат ресурсів, на понад 2 млн гривень.

Крім того, рівненськими держфінінспекторами проведено три державних фінансових аудити, здійснено одну перевірку державних закупівель та одну ревізію виконання місцевих бюджетів.   

Через відсутність за юридичною та фактичною адресою об’єктів зустрічних звірок, контрольними заходами встановлено 9 фінансових операцій на загальну суму понад 14 млн грн, які підлягають фінансовому моніторингу.

За результатами контрольних заходів притягнуто до адміністративної відповідальності 141 посадову особу об’єктів контролю, 26 - до дисциплінарної та матеріальної відповідальності, з  них 4 посадовців звільнено із займаних посад.

До порушників бюджетного законодавства застосовано 17 заходів впливу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень