Фіналістка «Від пацанки до панянки» поголила голову, щоб підтримати онкохвору подругу

А не заради хайпу

Юлія Чигринець, фіналістка четвертого сезону реаліті-шоу «Від пацанки до панянки», поголила голову, аби підтримати онкохвору подругу, яка втратила волосся під час лікування. 

На проєкті в Юлії було довге густе волосся, потім вона вирішила його обрізати. Днями дівчина приголомшила усіх повною відсутністю волосся на голові.

Оскільки Юлія перукар, то зробила це власноруч і без вагань, повідомляє ledi.novy.tv.

Це сильний крок. Саме так Юля підтримала дівчину Леру, яка хвора на рак. Ще кілька місяців тому Юля в розмові зі мною зізналася, як шкодує про те, що обрізала після фіналу своє довге волосся. Але коли зустрічаєш людину, яка мріє… просто жити, то розумієш, що зачіска – це така ж дурниця, як кепкування недалеких людей. Рак – це біда, яка може торкнутися кожної родини, – прокоментувала директорка Школи леді Тетяна Мокріді.

Леру знаю недовго – ми познайомилися лише два місяці тому, коли я переїхала в Київ. Її історія мене зачепила. Вона зізналася, що не любить виходити на вулицю сама, бо люди тицяють на неї пальцями та обзивають. Тож я вирішила у такий спосіб її підтримати. Про свій вчинок в жодному разі не шкодую. Навпаки, якщо хтось почне мене булити за лису голову, я знайду сили відповісти їм і пояснити, чому так зробила, - розповіла Юля.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень