Фермерам надаватимуть вдвічі більші пільгові кредити

Також рівненським фермерам вже виплатили один мільйон гривень фінансової підтримки

20 аграріїв області взяли позики із обласної скарбниці на ведення свого господарства. Гроші спрямували на закупівлю палива, насіння, добрив та сільськогосподарської техніки. Позики у розмірі по 50 тисяч гривень під два відсотки річних вони повертатимуть упродовж п’яти років, - повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Найбільше кредитних коштів залучили фермерські господарства Здолбунівщини.

Гроші отримали п’ять здолбунівських підприємств – «Жнивар», «СЛІД», «Калина», «Повінь-Д» та «РО-СА».

 

Від них не відстають і господарники Гощанщини. У районі скористувалися пільговими кредитами чотири фермерських господарств - «Родинне», «Лан», «Ю.Лелюха» та «Пролісок». Також за позиками фермери Острозького та Дубенського районів, - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Також зазначається, що голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков підписав розпорядження, яким затверджено нову програму підтримки фермерських господарств на наступне п’ятиріччя – 2016-2020 роки.

Так, позичальникам надаватимуться вдвічі більші пільгові кредити у сумі 100 тисяч на придбання техніки, обладнання палива та насіння. Разом з тим, на будівництво та реконструкцію тваринницьких приміщень та закупівлю поголів’я тварин фермери зможуть взяти кредити на суму 200 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень