Чоловіки стали на захист жінок від «виродження та фемінізму» в Рівному (ВІДЕО)

Довелося втручатися поліції

У Рівному два десятки людей зірвали в середу тренінг на тему фемінізму та гендерної рівності.

Захід організували в «Інфохабі», він мав назву

«Більше рівності. Фемінізм у повсякденному житті».

Фото ілюстративне

Як розповіла співорганізатор тренінгу Надія Чушак, учасники мали б розглядати питання гендерної рівності й те, як це працює на побутовому рівні:

- Для мене парадоксальна ситуація, що ми мали говорити з одного боку про якісь досить теоретичні речі, але тим не менше важливі. Але зіткнулися з тим, що ми проводимо якісь українофобні заходи.

 

Ми говорили, як удосконалити українську мову, щоб більше відповідала викликам сучасності. І так само мали говорити, наприклад, про дуже важливу річ – різні рівні дискримінації в країні, з якою стикаються різні групи населення.

Натисніть плей, щоб переглянути відео від UA: Рівне

За словами Надії Чушак, хлопці, які зірвали захід, використовували нецензурну лексику та ображали учасників тренінгу. Через це довелось викликали поліцію.

Правоохоронців викликали й противники фемінізму, оскільки вважали, що захід є антиукраїнським. Говорить Роман Степанович:

- Зібралися взагалі дуже різні люди, не можна сказати, що тут представники якоїсь конкретної організації чи партії. Ми громадяни України. От саме ми вийшли для того, щоб захистити наших жінок від негативних тенденцій, які відбувається в Україні. Гендерна політика - це політика виродження. Саме якщо про фемінізм говорити, то феміністки популяризують ряд негативних речей: кар’єризм чи чайлдфрі. Одним словом, якщо сказати, вони учать наших жінок не створювати повноцінних сімей і не народжувати дітей.

Додамо, з власних джерел стало відомо, що противники тренінгу є прихильниками однієї з політичних партій. Зокрема, обласного осередку Нацкорпусу.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень