Елітна чи нішева парфумерія: в чому різниця?

Як обрати парфуми, якщо керуватися не тільки ціною 

На багатьох онлайн майданчиках та у магазинах представляючи парфум, продавці зазначають, що це елітна парфумерія, або нішева. Втім, й досі мало хто розуміється, у чому різниця. 

Нішева парфумерія

Такі парфуми виробляють невеликі компанії, крафтові майстерні та незалежні виробники. Здебільшого випускають в обмеженій кількості. 

Парфуми відрізняються високою якістю та унікальними нотами завдяки рідкісним інгредієнтам, що дозволяють створювати неповторні композиції, які часто розробляються вручну. 

Це пояснює, чому вартість нішевої парфумерії найчастіше на порядок дорожча за аромати мас-маркету. 

Елітна парфумерія

Дизайнерські парфуми створюються великими модними будинками або парфумерними компаніями зі світовим ім'ям. Ці бренди часто випускають не лише парфуми, а й одяг, аксесуари.

Така парфумерія містить високоякісні інгредієнти, привезені з різних частин світу, що дозволяє зберегти та передати автентичність натуральних компонентів. 

Елітні аромати коштують дорожче, ніж масова парфумерія, але зазвичай доступні у ширшій ціновій категорії, ніж нішева. Ключові відмінності між мас-маркетом, нішевою та елітною парфумерією полягає в унікальності композиції та ціні. 

Джерело: vgorode.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень