Еліта Рівненської області зібралася на VIP-молитву (ФОТО)

Та поснідати заодно

Еліта Рівного та області сьогодні молилася та снідала дорогими стравами в банкетній залі ресторану «Спорт». Захід називається «Молитовний сніданок» і десятиліттями практикується в США.

Там до сніданку долучається навіть президент.

На сніданку еліта обговорює важливі для держави чи краю справи та молиться, обіцяючи Богу чесно та сумлінно працювати.

Так говорять організатор заходу в Україні Михайло Панченко та Майкл Жовнір, що організовує сніданки безпосередньо в Сполучених Штатах.

Політиків, керівників вишів, чиновників і нардепів, керівників СБУ, прокуратури, Нацполіції, АТОвців і так далі на Рівненщині зібрала Рівненська ОДА, розповідає голова області Олексій Муляренко:

Такі заходи відбуваються у всьому цивілізованому світі багато десятків років. В мене виникла ідея такого заходу в області після відвідування молитовника в Києві.

Я подивився та переконався в тому, що це подія високого рівня. Це добре, якщо є можливість помолитися та поспілкуватися, коли за одним столом сидять політики, представники влади, бізнесу, військові, духівництво.

Тут ви можете побачити фото столів, вкритих наїдками. За ними сидить близько 80 чоловік.  

На сніданок область не витратила жодної копійки, сказала заступник голови облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко.

Все робилося за кошти меценатів.

Щоправда, гості майже нічого не їли: частина казала, що наїлася перед заходом, як і слід робити згідно з правилами етикету. Хтось не встигав, адже молився.

Що ж до сніданків, то в області їх надалі планують проводити. В Україні подібний формат спілкування між високопосадовцями та духівництвом пройшов вже вшосте.... І був, можливо, найбагатшим серед інших таких сніданків в Україні та навіть американських. 

Нижче ви бачите сніданок у Дніпрі. 

А це в Києві. 

Як видно з фото, тут здебільшого випічка, фрукти - загалом те, що люди зранку їдять. 

Це Молитовний сніданок з Дональдом Трампом.

У "Спорті" молитву проводив архиєпископ Іларіон.

До слова, у заходу був чітко прописаний сценарій. Його трішки порушив проректор Острозької академії Василь Жуковський. Не стримавши почуттів, професор сам вирішив вийти до трибуни з промовою та завершив її молитвою. 

А ось власне й програма заходу. До речі, помітно, що планували запросити патріарха Філарета, але був архієпископ Іларіон. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень