У Рівному буде електронний квиток у громадському транспорті

Згодом

У Рівному знову говорили про впровадження електронного квитка. Для цього Рівнерада провела форум з міжнародними експертами з Естонії та Франції.

Українські та іноземні компанії, а також фінансові установи пропонували комплексні рішення щодо впровадження Е-квитка у Рівному.

Щоб обрати найкращу систему обліку пасажирів, треба проаналізувати досвід в інших містах, сказав міський голова Володимир Хомко:

Насправді річ потрібна і актуальна, і ми на порозі її втілення.

Вартість електронного квитка у Рівному - приблизно 50-60 мільйонів гривень. Це немалі гроші.

 

І не хотілося б витратити ці гроші неправильно.

 

То ми вивчимо весь досвід, який є в Україні, поспілкуємось з фірмами, які пропонують свої системи електронного квитка і виберемо те, що працюватиме багато років.

Щоб це не було помилкою, бо дуже дорога помилка.

[media=121312] [media=121311]

Володимир Хомко планує поїхати у Київ і Таллін, щоб побачити на власні очі, як там впровадили автоматизовану систему оплати проїзду в міському транспорті.

У міської влади є ще п’ять місяців на дослідження цього питання, потім електронний квиток передбачать у бюджеті міста на 2019 рік.

До слова, у майбутньому електронний квиток використовуватимуть як карту рівнянина для оплати паркування автомобілів та інших соціальних потреб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень