Екс-рівнянка - про закордонний досвід поводження з ремонтним та будівельним сміттям

Вікторія Мавріді, яка нині живе у Греції, розповіла, куди дівають старі меблі, відходи від ремонтів у Німеччині

Про заклик радника міського голови Олександра Джигирея не розкидати по місту будівельні відходи сайт Радіо Трек писав  публікації Рівнян закликали не залишати сміття біля сміттєвих контейнерів

Вікторія Мавріді відреагувала на цю публікацію у соцережі Фейсбук так:

Vicktoria Mavridi Все до нас уже придумали. Можно подумать о немецком опыте. Там (Франкфурт-на-Майне) определён четверг, как день недели для выбрасывания крупного мусора (мебель там и мелкий строительный мусор). Предусмотрены машины для сбора этого мусора. Раз в неделю. Результат - на лицо. Кто был во Франкфурте-на-Майне, знает, о чем я. Хотя земля Хессен, в отличие от Баварии, например не такая "строгая" и чистая. 

 

Да, строительный мусор после реконструкции или ремонта целого помещения не предусмотрено вывозить городскими службами. Будьте добры нанимать. Там, как правило этим занимаются фирмы, которые и ремонтируют или реконструируют. Я как-то убирала стену у себя в кафешке - никакой головной боли.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Сміття
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень