Експрокурор, який на смерть збив жінку на Сарненщині, розповів, що було за кілька секунд до зіткнення

Підозрюваному обрали запобіжний захід

Фото Суспільного
Фото Суспільного

Напередодні підозрюваному у вчиненні смертельної ДТП біля села Немовичі Сарненського району Івану Скобуху обрали запобіжний захід.

Колишнього прокурора, а нині адвоката суд на 2 місяці без права внесення застави відправив до ізолятора тимчасового тримання. Хоч Іван Скобух просив у суду обрати для нього цілодобовий домашній арешт, адже «не є суспільно небезпечним злочинцем».

Під час судового засідання адвокат підозрюваного зауважив, що не вони заперечують перебування Івана Скобуха за кермом автомобіля і порушення ПДР.

 

Однак заперечують, що водій був у стані алкогольного сп’яніння. Раніше у поліції повідомляли, що водій легковика, який вчинив смертельну ДТП, був п’яним.

У залі суду журналістам Суспільного вдалося поспілкуватися з Іваном Скобухом.

Він розповів, що їхав «з допустимою» швидкістю. На питання, чи допомагатиме потерпілій стороні, сказав: «Звичайно, у мене немає іншого виходу».

Нагадаємо, у ДТП загинула 35-річна мешканка села Немовичі. Без мами залишилися троє дітей.

Також Іван Скобух сказав, що не втікав від поліції, а зупинився, коли побачив проблискові маячки.

Життя людини не повернути, я у вчиненому каюсь. Бог свідок – я цього не хотів. Я 15 років працював сумлінно у правоохоронних органах і направляв до суду аналогічні кримінальні провадження, – розповів підозрюваний і додав, що за декілька секунд до зіткнення його відволік  пес, який їхав разом із ним у салоні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень