Експерти розповіли, чому спеції на вагу купувати не варто: небезпечна економія

Негерметична упаковка містить неприємні сюрпризи

На ринках та у великих супермаркетах часто можна придбати спеції на вагу. Така форма продажу вигідніша за ціною. Однак тут економічний фактор не грає на руку покупцеві: краще дещо переплатити, але бути впевненим у якості товару.

  • По-перше, фабрично розфасовані спеції гарантовано проходять перевірку якості та санітарний контроль на виробництві.
  • По-друге, багато спецій мають властивість не тільки віддавати власний аромат, а й вбирати сторонні запахи з навколишнього середовища.
  • По-третє, заводська упаковка — це запорука дотримання оптимальних умов зберігання. Спеції втрачають аромат, колір, смакові якості та корисні властивості при зберіганні на відкритому повітрі.

Отже, на думку експертів, під час вибору спецій краще віддавати перевагу фасованим опціям, незважаючи на їхню вищу ціну. Це гарантує якість, відсутність сторонніх запахів і дотримання умов зберігання. А отже — безпеку для здоров'я при вживанні в їжу в заявлених виробником дозах.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень