Екс-міліціонер на Рівненщині «кришував» нарколабораторію

Під час обшуків вилучили наркотиків та бурштину на більш як мільйон гривень

Як повідомляє прокуратура Рівненщини, в області ліквідовано діяльність грипи осіб, які займалися незаконним виготовленням і збутом наркотичних засобів. До складу групи входив і колишній працівник райвідділу міліції. 

В одному з райцентрів виготовляли наркотики та прекурсори. Екс-правоохоронець займався прикриттям та конспірацією злочинної діяльності, облаштовував місце виробництва та налагоджував збут наркотичних речовин.  

Під час обшуків за місцем проживання фігурантів справи правоохоронці вилучили значну кількість наркотичних речовин та прекурсорів – метамфетамін, марихуану та таблетки «Циррус», орієнтовна вартість яких за цінами «чорного ринку» становить 1,5 млн грн, а також зброю, близько 20 кг бурштину, золоті вироби, гроші, записи наркоділків про їх боржників.  

Двом особам вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Вирішується питання про повідомлення про підозру іншим учасникам наркобізнесу та обрання усім запобіжного заходу.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень