Екс-депутат Рівнеради відгуляв безалкогольне весілля (ФОТО)

Фото ілюстративне

Минулої суботи, 14 липня, одружився Сергій Одарченко. Вітання з одруженням опублікували на сторінці рівненської станиці ПЛАСТу.

Окрім того, що Сергій з дружиною Любою активні пластуни, вони ще й прихильники здорового способу життя. Тож весілля гуляли без алкоголю.

- Вітаємо рівненських пластунів Сергія та Любу з одруженням! Весілля відбулося у суботу, 14 липня. Слід додати, що молодята є активними не тільки у Пласті, але й інших соціальних та громадських організаціях.

 

Крім того, Сергій - в минулому депутат міськради кількох скликань, а нині - офіцер Збройних сил України та Головний Тверезник Рівненської області )))

 

Весільне частування минуло без краплі спиртного (навіть легкого) напою. Але, водночас, весело і невимушено, особливо, коли в товаристві творчі, креативні та безпосередні люди. Дякуємо!

 

Многих і благих літ та великої міцної сім'ї ВАМ!

Зауважимо, що Сергій Одарченко - координатор громадського руху «Твереза Україна» на Рівненщині. Він разом із 15 рівнянами пообіцяв відмовитися від алкоголю 4 роки тому.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень