Джейсон Момоа одружився

Актор, відомий за ролями Кхала Дрого та Аквамена, взяв шлюб із колишньою дружиною Ленні Кравіца

Джейсон Момоа («Рятувальники Малібу», «Гра престолів», «Конан-варвар», «Ліга справедливості») і його кохана Ліза Боне довели, що їх любов виявилася неймовірно міцною. Після 12 років стосунків вони зважилися на офіційний шлюб. Церемонія пройшла в їхньому будинку в Каліфорнії, і на ній були присутні тільки друзі та близькі, від репортерів весілля приховали.

Взагалі багато хто був упевнений, що вони вже давно одружені, проте 38-річний Момоа і 49-річна Боне здивували всіх. Пара почала зустрічатися в 2005 році, а в 2007 у них народилася перша спільна дитина - дочка Лола Іолані. У 2008 вони стали батьками сина Нако-Вулфа Намакеаха. Чому Джейсон і Ліза вирішили одружитися саме зараз, не повідомляється.

На церемонії були дочка Лізи від шлюбу з Ленні Кравіцем, актриса Зої Кравіц, актори Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер, які самі нещодавно побралися та ще кілька найближчих парі людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень