Дженніфер Лоренс йде з кіно

Про це оскароносна актриса заявила в інтерв’ю

Останнім часом Дженніфер Лоренс («Голодні ігри», «Джой», «Люди Ікс») багато знімалася, а в найближчі дні приступить до зйомок ще й в нових «Людях Ікс». А ось після цього, схоже, актрису ми не побачимо ще довго: Лоренс оголосила, що збирається на кілька років піти з кіно.

В ефірі ранкового телешоу Today Дженніфер Лоренс розповіла, що хоче вирушити в своєрідну «творчу відпустку» мінімум на два роки:

Я хочу зробити паузу. На найближчі два роки я не підписувалася ні на який новий проект. Чим я буду займатися? Та не думала поки. Може, почну ліпити горщики. Або знайду ще якесь цікаве заняття. У перші півроку я точно буду просто відпочивати. А там - подивимося.

З 14 вересня Лоренс можна побачити на великому екрані у фільмі «Мати!» Даррена Аронофськи, шпигунський трилер «Червоний горобець» з її участю вийде навесні наступного року, а «Темний фенікс», де Дженніфер знову приміряє образ Містик, з'явиться 1 листопада 2018-го.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень