Дженніфер Лопес запише альбом з колишнім чоловіком

Попри розлучення, Дженніфер Лопес і Марк Ентоні, схоже, зберегли якщо не дружні, то цілком робочі відносини - і навіть разом попрацюють над записом наступного студійного альбому Дженніфер.

Зараз Дженніфер Лопес працює над новим іспаномовним альбомом, виконавчим продюсером якого став її колишній чоловік і батько її дітей Марк Ентоні. Перший сингл намічений на листопад 2017 року, але перший трек повинен з'явитися вже в цьому листопаді.

Це буде другий іспаномовний альбом співачки за всю її кар'єру. У 2007 році Джей Ло випустила альбом «Como Ama una Mujer» («Як любить жінка»). Його продюсером теж був Марк Ентоні, тоді пара ще була у шлюбі. Ентоні також виконував вокальні партії в альбомі.

Новини про співпрацю Лопес і Ентоні з'явилися на тлі її розставання з 29-річним бойфрендом Каспером Смартом, з яким вона зустрічалася з 2011 року. Разом з колишнім чоловіком Джей Ло вже встигла заспівати на одній сцені в рамках його сольного концерту в Нью-Йорку. Марк Ентоні зараз робить сольну кар'єру і є власником компанії звукозапису Magnus Media. Серце самого Марка на цей момент не є вільним. У 2014 році він одружився з моделлю Шенне де Ліма.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень