«Дзеркальна» монета за 200 євро: в Україні продають унікальні 10 копійок (ФОТО)

Як виглядає дорога копійка?

В Україні рідкісну браковану монету номіналом «10 копійок» продають на аукціоні за 8 500 гривень. Оголошення розміщено на сайті «Violity».

Монета 1994 року, виготовлена з латуні, була у побуті з 1991 по 2021 рік. Її вага – 1,73 г. Автор повідомлення стверджує, що реставрація монети не проводилася, дефекти пропонує оцінити по фото. Лот знаходиться в Полтавській області, але власник монети готовий відправити її Україною Новою та Укрпоштою.

Особливістю монети є те, що вона є дзеркальною – з обох її боків зображено тризуб.

- Різновид штемпелю не досліджувався. Продукція монетного двору. Брак виробника. Навмисний брак чи випадковий - невідомо. Придбано приблизно у 2003...2006 році у відомого фахівця зі штемпельних різновидів монет України, - написав автор лота.

До закінчення торгів залишився один день, проте ставок ще ніхто не зробив. Монета викликала посередній інтерес – за лотом стежить 11 людей.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень