«Дюнкерк» очолив рейтинг кращих бойовиків

За версією видання Esquire

Видання Esquire взялося підбивати підсумки 2017 року і опублікувало список кращих екшн-фільмів, який очолив літній блокбастер «Дюнкерк» - картина Крістофера Нолана про Другу світову війну з Томом Гарді, Кілліаном Мерфі, Гаррі Стайлзом, Марком Райленсом і Кеннетом Брана.

«Срібло» редакція Esquire віддала фільму «Диво-жінка», жанр якої визначили як фантастичний бойовик, а трійку лідерів замкнув ще один багатий на екшн-сцени супергеройський блокбастер - «Тор: Рагнарек».

У десятці кращих очікувано опинилися «Логан», «Планета мавп: Війна», «Малюк на драйві», «Джон Вік 2», «Конг Острів черепа» та «Людина-павук: Повернення додому». Замикає топ 10 кращих бойовиків 2017 року бойовик «Вибухова блондинка» з Шарліз Терон у головній ролі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень