800-грамова новонароджена дівчинка у Рівному потребує допомоги на лікування (ФОТО)

Врятувати її просить тітка

Рівнянка Марія Разкевич розповіла історію народження своєї племінниці у соцмережі Фейсбук. На підтвердження своїх слів опублікувала довідку з міського пологового будинку.   

Marisha Razkevych 15 год · Дорогі друзі! Хочу розповісти вам про біду, яка спіткнула мою сім'ю. Звичайний вечір. Ніхто не підозрював про непередбачену ситуацію, яка сталася 5 листопада о 3 годині ночі. Моя старша сестра Разкевич А. В. на 22-23 тижні вагітності почала відчувати різкий біль внизу живота. Страх, біль, плач і незрозумілі симптоми для такого раннього терміну. Виклик швидкої. Госпіталізація. При огляді лікаря почалися перейми. Моя сестра від жаху не могла зрозуміти, що навкруги відбувається.


Під час пологів, за місією лікарів, в першу чергу, рятують матір, а тут ще й вдалося врятувати і матір і маленьку крихітку. За показниками лікарів, крихітка народилася з дуже маленькою вагою - 800 грамів і 35 сантиметрів довжиною, яка подала звук до життя.


Дорогі друзі!!!!!!! Я, Разкевич М.В. - тітка, прошу вашої підтримки, допомоги, щоб врятувати маленькій Вікусі життя, яка так сильно хоче жити. Прошу всіх небайдужих допомогти, хто скільки може, дівчинці на препарати. Адже зараз її життя залежить саме від вас. Моя сім'я витратила усі свої заощадження і просить вашої допомоги. Тому що препарати дуже дорогі і непосильні моїй родині. А шанс на життя у Вікусі є. Не будьте байдужими!!!!!! Я вас дуже прошу допомогти моїй родині.

 

Номер картки у Приватбанку 5168757356413221 Разкевич Марія Вікторівна. Номер телефону: 0966933424.

Головний лікар міського пологового будинку Сергій Сулімовський підтвердив слова Марії Разкевич:

Ця дівчинка має жагу до життя. І, думаю, буде жити.

 

Але просто мама там - асоціальна. Вона на обліку не стояла. І в неї немає грошей.

 

Десь там журналісти їй збирали гроші. Але прохання таке: не треба мамі давати гроші, треба купувати препарати. Бо якщо мамі дати гроші, їх не буде. А там аміновен - один флакончик - коштує 500 грн. Вчора наші лікарі складалися на цей препарат дівчинці. Ми самі купували його в аптеці. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень