Дитсадки Рівного – тільки для «своїх»

Тему порушили знову

Міський голова Рівного Володимир Хомко знову заявив, що

дитячі садки міста повинні відвідувати лише діти мешканців Рівного.

Він запевняє, що така практика існує у цивілізованих країнах. А нещодавно міський голова отримав ще й підтримку колег з інших регіонів України, у цьому питанні.

Говорить Володимир Хомко:

Я виступив із доповіддю на цю тему серед мерів України і отримав стовідсоткову підтримку. Більше того, Кличку (Віталій Кличко - мера Києва – ред.) доручено порушити це питання та провести законом через Верховну Раду. Сьогодні ми зустрічалися з мерами міст Рівненської області - стовідсотково всі підтримують.

Володимир Хомко натякнув на те, що у дитсадки Рівного згодом зможуть водити своїх дітей мешканці навколишніх сіл. Але за однієї умови.

Якщо сільська громада добровільно об`єднається з містом, то тоді на дітей із сіл виділятимуть по кілька місць у садках Рівного.  

Нагадаємо, у червні цього року депутати створювали спеціальну комісію, яка б вивчала проблему із нестачею місць у дошкільних закладах Рівного. Йшлось про те, що навіть дітям із Рівного у місті не вистчає місця у дитсадках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень