Директори шкіл Рівного заплатять зі своєї кишені за те, що гріли школи без дітей

Усі, крім одного – зі школи №13

Це пообіцяв їм міський голова Рівного Володимир Хомко:

Отут були розбірки в цьому кабінеті. Тому що пішли діти на канікули, на сім днів закрили школи. І я дав доручення всім школам відключитися від тепла.

 

На третій день поміряв – одна школа тільки відключилася. Три дні гріли школи без дітей порожні. На вулиці +14. У школі нікого немає і ми на 700 тисяч гривень нагріли.

 

Всі отримають відповідно у вигляді премій негативних. За те, що нагріли, заплатять зі своєї кишені.

За словами Володимира Хомка, з метою економії коштів у суботу-неділю та на ніч школи мають бути відключені від тепла. Але, наголосив,

у школі під час навчального процесу має бути комфортна температура.

Для цього, приміром, вважає міський голова, починати подавати тепло треба не о 7 годині ранку, а о 2 ночі. І у будь-якому разі на ніч на 3-4 години тепло варто відключати, оскільки поки на вулиці нема від’ємної температури.

Така ж економія, каже міський голова, має бути і в інших бюджетних закладах. 

Ми включили у конторі нашій лише в п'ятницю опалення. До п'ятниці його не було. І ми нормально почувалися. Мені було комфортно у сорочці у кабінеті. І це дало можливість зекономити на опаленні на весь місяць. Уявіть собі, скільки зекономили коштів!

До речі, ми писали про те, що батьки школярів днями скаржилися на холод у школах. На питання, чи не могли директори шкіл почати економити на опаленні у момент навчання, Володимир Хомко відповідає так: 

Могли. Так само могли вимикати опалення на всю ніч, а не, приміром, з 16 до 1 чи 2 години ночі.

 

Якщо десь у школах холодно, хай батьки повідомляють мені. Бо, підкреслюю, температура у школах під час навчання має бути комфортною. А хто не створює комфортні умови - буде покараний.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень