Директор рівненського аеропорту каже дрифтерам – НІ

Аеропорт для цих розваг не призначений

Рівняни пропонують надокучливим дрифтерам проводити своє дозвілля в аеропорту. Мовляв, торік там теж проводили автоперегони. Директор рівненського летовища Ігор Насинюк каже, що для дрифту аеропорт не передбачений:

Гонки - це на стару смугу. Але не те, що там крутять ті кола, зигзаги. В нас такого широкого майданчика немає.

 

Ми готові на те, що у нас було в минулому році. І там ми виходимо на якусь суму і будемо працювати. Це ж мені треба викликати власну охорону, ставити пожежні машини. Мені треба платити людям.

 

Це ж стратегічний об’єкт. Я так просто комусь в’їхати-заїхати точно не дам. Отам ганяти колами по злітній смузі, по стоянкам - я ніколи в житті нікому не дам.

Тож, на старій злітній смузі можна проводити змагання лише подібні до драґ-рейсингу, як це робили влітку торік. До того ж, лише вдень, каже Ігор Насинюк.

Для цього треба спершу обговорити питання з обласною владою, узгодити дату, залучити поліцейських і пожежників, визначити відповідальну організацію. Скільки це усе коштуватиме, залежить від розмаху дійства. А от надавати територію аеропорту безкоштовно та ще й уночі – дзуськи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень