Двоє дітей потрапили під колеса "Жигулів"

14-річна дівчина загинула

Неповнолітня дівчина загинула, троє осіб отримали травми під час ДТП, що сталися на автошляхах Рівненщини. Всі автопригоди трапилися за участю автівок марки "ВАЗ". Зокрема, смертельна ДТП сталася в Березнівському районі.

Близько дев‘ятої вечора в с. Прислуч поблизу місцевого кафе невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, збив 14-річну дівчину. Авто з місця пригоди зникло, а ось дівчина від отриманих тілесних ушкоджень померла в кареті швидкої допомоги. Патрульні скоро знайшли авто – у селі. Колодяжне, Березнівського р-ну. Було встановлено, що наїзд на підлітка скоїв 23-річний місцевий житель, керуючи ВАЗівською шісткою.  

Інша ДТП також сталася в Березнівському районі. Тут на автодорозі між селами Моквин та білка ВАЗ з невідомих поки причин врізався у дерево. Водій "Жигулів" нині проходить лікування в травматології Березнівської райлікарні.

Ще одна ДТП з потерпілими сталася в Кузнецовську. І знову за участю "Жигулів". Тут під колеса авто потрапив 9-річний хлопчик. Дитина нині проходить лікування в стаціонарі.

У Рівному напередодні близько 19.00 на перехресті вул. Грушевського – Пухова під колеса "HYUNDAI ACCENT" потрапив 22-річний пішохід. На щастя, забої виявились незначними і після надання меддопомоги потерпілго відпустили додому.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень