Дві проблеми, які створюють стимул для Росії: Розпач команди Зеленського?

Ситуація на фронті загострюється

Наразі існують дві головні проблеми, які додають Росії стимулу у війні проти України. Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Проблема №1

Першою проблемою Подоляк називає штучний дефіцит озброєння, який відчуває Україна, що створюється, насамперед, розривом між словами союзників та їх логістичним небажанням вирішувати проблему.

- На це є кілька причин. Так само існує суттєвий розрив між ефектними словами про санкції та зростаючою сегментарною торгівлею з РФ, що дозволяє їй мати стабільний військовий ресурс, - пояснив він.

 

Проблема №2

Другою проблемою, на думку Подоляка, є постійні докладні розповіді про те, що Росія тисне в тому чи іншому напрямку, що вона проводить великомасштабні концентрації і посилює напади і що у неї є локальні переваги, причому робиться це «з максимально депресивним і приреченим підтекстом, максимальним деморалізуючим ефектом».

- Роблять це не тільки на західних медіаплатформах, а й на внутрішньому (військово-аналітичному) ринку.

 

Знання оперативної обстановки, розуміння того, що і як змінювати/поліпшувати/реагувати, вимагають обов'язкового виходу в ефір та руйнування психічного стану суспільства? - задається риторичним питанням він.

ФОТО Діалог.ua

Ситуація на фронті

Ситуація на східному фронті загострилася останніми днями. Окупанти активізували штурми та використовують техніку для атак. За словами головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, ворог активно атакує позиції ЗСУ на Лиманському, Бахмутському напрямках штурмовими групами за підтримки бронетехніки. На Покровському напрямку намагається прорвати нашу оборону, використовуючи десятки танків та БМП.

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень