Переможців конкурсу на краще художнє освідчення місту визначили в Рівному (ФОТО)

Двадцять малюнків прикрашатиме міськвиконком

Конкурс дитячого малюнка під назвою «Моє місто - найкраще» стартував у грудні за ініціативи секретаря Рівнеради Сергія Паладійчука. Починанням він задоволений, адже роботи представили 250 вихованців художньої школи та школи мистецтв ПДМ:

- Понад 250 дітей взяли участь у цьому конкурсі. Дуже класні роботи, дуже позитивно все пройшло. А тепер ми хочемо цими яскравими цікавими дитячими роботами прикрасити міськвиконком, щоби наші гості, відвідувачі бачили, які в нас талановиті діти.

 

Ми вирішили, що будемо проводити цей конкурс щорічно, в кінці року. Для того, щоби діти знали, що зізнавшись у любові до свого міста, вони можуть отримати призи. Розвиваємо патріотичний дух щодо міста Рівного.

Виставка картин ще впродовж десяти днів триватиме на другому поверсі міського Будинку культури. Переможці отримали дипломи та сертифікати на придбання товарів для образотворчого мистецтва.

Також організатори передбачили два спеціальні призи для юних художників, що здобувають інклюзивну освіту. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень