По дві гри на день проведе БК «Рівне» цього вікенду

Заплановано провести чотири матчі

Чотири домашні матчі за два дні проведуть головні команди Баскетбольного клубу «Рівне» вже цього вікенду.

У жіночій Суперлізі до нашого міста завітає чинний володар Кубку та віце-чемпіон України одеський «Інтерхім-ОСДЮСШОР», а в рамках чоловічої Вищої ліги рівняни прийматимуть «КПЗО ДОС ДЮСШ-ДОР» з Дніпра. Усі матчі пройдуть у спорткомплексі «ДЮСШ-4».

Баскетбольний вікенд розпочнуть чоловічі команди БК «Рівне» – «КПЗО ДОС ДЮСШ-ДОР». У суботу, 8 грудня, їхня гра відбудеться о 14:00, а у неділю, 9 грудня, команди вийдуть на майданчик об 11:00.

У жіночій Суперлізі в ці вихідні у Рівному зустрінуться торішній бронзовий та срібний призер Чемпіонату України. БК «Рівне» прийматиме одеський «Інтерхім-ОСДЮСШОР». У суботу, 8 грудня, гра у «ДЮСШ-4» розпочнеться о 17:00, а в неділю, 9 грудня, команди вийдуть на майданчик о 14:00.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень