Дуже вигідна кава – Дівам, неприємні спогади – Козорогам: гороскоп на 28 березня

А у Риб буде більше грошей

ОВНИ

Цього дня на роботі може виникнути невелика проблема й саме вам доведеться розбиратися з тими колегами, чиї дії призвели до цього. Намагайтеся не зчиняти багато галасу та контролюйте емоції.

ТЕЛЬЦІ

Постарайтеся не втручатися у те, що вас не стосується і цей день пройде спокійно. Також пам’ятайте, що потрібно зважати на вчинки людей, а не на слова.

БЛИЗНЯТА

Якщо ви не знайдете впливових покровителів, то ваша справа зупиниться. Вам потрібне неординарне рішення, щоб привернути увагу до своєї роботи.

РАКИ

Цей день відкриє перед вами нові перспективи. Вірте в себе, адже зараз у вас є все для того, щоб домогтися поставленої мети.

ЛЕВИ

Вам вдасться зібрати навколо чимало однодумців, щоб розпочати щось нове. Вас будуть переповнювати ідеї.

ДІВИ

Будь-які знайомства можуть виявитися дуже перспективними для вашої кар’єри, тому не відмовляйтеся від зустрічей на чашку кави.

ТЕРЕЗИ

Не порівнюйте себе з кимось, адже це може лише посилити вашу невпевненість. Краще попрацюйте над самооцінкою, бо насправді ви знаєте чого варті.

СКОРПІОНИ

Цього дня можливі непорозуміння з коханими через вашу зайнятість. Дайте людині зрозуміти, що вона, а не робота, у вас на першому місці й усе буде добре.

СТРІЛЬЦІ

У будь-якій ситуації шукайте позитив. Принаймні, намагайтеся його знайти, замість постійного обдумування своїх колишніх невдач.

КОЗОРОГИ

Вам може бути ніяково через ситуацію, яка відбулася колись давно, й про яку вам сьогодні можуть нагадати. Женіть ці думки, щоб вони не отруїли вам день.

ВОДОЛІЇ

Найбільше задоволення ви отримаєте від тих, кого не зовсім любите. І не тільки задоволення, а й цінну ідею.

РИБИ

Зорі прогнозують, що якась із ваших дитячих мрій може здійснитися саме зараз. Також можливі несподівано гарні новини та навіть невелике збагачення.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень